Wij lossen uw probleem op. Gewoon bij u thuis.

Door vele jaren ervaring hebben wij geleerd hoe vrijwel elk computer probleem snel en efficiënt op te lossen is. Wij hebben elk probleem wel een keer eerder gezien, daarom kunnen wij u snel en doeltreffend helpen. Bij meer complexere problemen werken wij in nauw overleg met u samen om tot de perfecte oplossing te komen.


Virus verwijdering

Virus en spyware verwijderen. Weer helemaal veilig.

Het kan voorkomen dat u onbewust een computervirus oploopt. Vaak is dit heel vervelend en onveilig. Zeker als u uw computer gebruikt voor werk of uw bankzaken! Wij kunnen snel en doeltreffend alle virussen en spyware van uw computer verwijderen. Uw eigen data blijft gewoon behouden.

PC sneller maken

Uw computer optimaliseren. Net zo snel als toen u hem kocht.

Na lange tijd gebruik wordt uw computer vaak een stuk langzamer. Alle software die u installeert en misschien niet meer gebruikt laten hun sporen achter en maken uw computer trager. Wij kunnen een grote schoonmaak voor uw computer verzorgen. We verwijderen alle onnodige software en achtergelaten sporen, voeren allerlei optimalisaties uit om het meeste uit uw computer te halen. Uiteraard blijft al uw data gewoon veilig.

Draadloos internet

Thuisnetwerk aanleggen. Laat al uw apparaten met elkaar communiceren.

Tegenwoordig hebben heel veel mensen meer dan één apparaat met internettoegang. Zou het niet handig zijn als u draadloos kon printen vanaf uw laptop of iPad? Uw foto's, films en muziek delen en bekijken vanaf elk apparaat? Een thuisnetwerk is de oplossing. Wij kunnen de volledige aanleg en configuratie van uw (draadloze) thuisnetwerk verzorgen.

Windows installatie

Geef uw computer een nieuwe look. Installeer Windows 10.

Blaas uw computer nieuw leven in en upgrade naar Windows 10. Wij verzorgen de volledige installatie en configuratie van het nieuwe besturingssysteem op uw computer. We maken een backup van al uw data zodat al uw foto's, films en muziek veilig zijn. Het is net alsof u een hele nieuwe computer heeft gekocht, voor een fractie van de prijs!

Computer maken

Schaf een nieuwe computer aan. Wij geven u advies op maat.

Misschien is het tijd voor een hele nieuwe computer. Kiest u voor een desktop of een laptop? Of misschien kunnen al wensen zelfs vervult worden door een tablet. Wij geven u advies op maat, voor een oplossing die volledig op uw wensen is aangepast.

PC of laptop upgrade

Upgrade uw hardware. Voeg nieuwe functionaliteit toe.

Vaak volstaat een hardwareupgrade in plaats van een hele nieuwe computer. Wilt u de nieuwste games kunnen spelen bijvoorbeeld? Voeg dan een krachtige grafische kaart toe. Heeft u geen ruimte meer? Voeg een nieuwe harde schijf toe. Wij kijken in goed overleg met u wat de mogelijkheden zijn.

Staat uw probleem er niet tussen? We kunnen u ongetwijfeld helpen.

De problemen hierboven zijn slechts de meest voorkomende. Staat uw probleem er niet tussen? Als het met een computer te maken heeft, kunnen wij het voor u oplossen. Maak een afspraak en laat ons precies weten waar het om draait, dan gaan wij het voor u oplossen.