Standaard diensten

Wij staan net als u niet graag voor onverwachte kosten. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de werkzaamheden die wij het meest verrichten en de bijbehorende prijs. Ook geloven wij in "No cure, no pay", kunnen wij het probleem niet oplossen? Dan betaald u helemaal niets. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Alle tarieven zijn exclusief voorrijkosten en inclusief 21% BTW.

 • Virus/Spyware verwijderen €50

  We maken uw computer weer helemaal virus/spyware vrij. We zorgen ook voor de installatie van goede antivirus software zodat u weer helemaal veilig bent.

 • Computer optimaliseren €35

  We maken uw computer helemaal schoon, verwijderen alle overbodige/ongewenste software en optimaliseren hem zodat hij weer lekker snel is.

 • Windows opnieuw installeren €50

  Uw computer weer helemaal schoon met een nieuwe windows installatie, compleet met uw favoriete software er op.

 • Backup maken van uw bestanden €30

  We maken een backup van al uw persoonlijke bestanden zodat deze veilig zijn. Dit geld ook voor defecte computers of installaties die niet meer werken. Vaak is uw data nog terug te halen.

 • Assemblage/installatie hardware €20

  Wij plaatsen nieuwe onderdelen zoals een nieuwe harde schijf of videokaart en installeren de benodigde software zodat u er gebruik van kunt maken.

Overige Tarieven

Uurtarief

Voor overige diensten hanteren wij een uurtarief van €30. Het eerste uur wordt altijd in rekening gebracht. Vervolgens worden alle verrichte werkzaamheden per kwartier berekend.

Voorrijkosten

Gemeente Arnhem, Ede & Wageningen €10

Overige gemeentes €15